Nyata, Aku bakal Pakcik!

Sambungan daripada entri lepas, Aku, bakal pakcik? Tadi baru je dapat Pesan Ringkas

“Confirm, pregnant 5 weeks”

 

Share

4 Responses

  1. Mayyah on 23 Jun 2006

    Waaaaahhhhh….tahniah! Crynn bakal pakcik…Aduh, terasa umur dah tua. Tambah pulak bila diri lagi tua pada bakal pakcik ni.

    Huhuhu


  2. crynn on 23 Jun 2006

    Tidaaakkkk!!!!!! (Gaya budak tidak sedar diri dah tua)


  3. fiza ibrahim on 23 Jun 2006

    congrats.. congrats.. congrats..
    congrats utk xaque, kakak, n abg ipo.
    bes apa ada anak sedara nih.. boleh belikan diorang toys, belikan diorang baju.. (hmm.. mcm xbes je bunyik dia, kan)
    pastu boleh bawak diorang gi playground..
    again, congrats.
    pssttt… xaque, bila nak ada anak sendiri???!!! ehehehe…


  4. crynn on 23 Jun 2006

    Ada benda best ada yang tak best..Seperti biasa benda tidak best yang kita tengok kan…

    Opssss… Yang tu kena settle satu satu dulu, tidak boleh nak skip procedure dia… :|


Leave your comment