Kenny Rogers, Mungkin Bukan Untuk Aku

Half a Chicken

Semalam aku berkesempatan untuk meluangkan masa makan malam bersama isteri di Kenny Rogers, suatu restoran yang tidak pernah dikunjungi oleh aku mahupun dia. Tetapi memandangkan dia dah lama berhajat untuk belanja aku makan malam maka mengapa perlu aku tolak lebih-lebih lagi apabila majoriti makanan yang disediakan di Kenny Rogers (aku anti sayur dan buah-buahan).

Apa yang aku dapat rumuskan, selera aku dan isteri tidak sesuai untuk Kenny Rogers. Bukan hal kos untuk satu set makan malam tetapi mungkin lebih kepada cara penyediaan makanannya yang membuatkan cepat kenyang dan rasa sedikit mual, jangan tanya sebab mengapa kerana aku bukan pakar dalam hal ini. Apa-apa pun, sila kunjungi laman Flickr aku untuk melihat seluruh set Dinner @ Kenny Rogers.

Share

13 Responses

  1. Mohd Ismail on 25 Mar 2008

    hehe.. ko pun rasa gitu, aku ingat aku sorang.. aku baru cuit sikit ayam tu itu hari, aku da rasa macam kenyang dek kerana aku melantak add on dulu.. hehe


  2. crynn on 30 Mar 2008

    Lepas ni cari Pizza Huts cari sup mushroom dgn deli wing pon dah rasa cukup tuk memuaskan perut aku ni.


  3. Wow..this is a nice and yummy recipes so thanks for sharing


  4. my assignment help on 19 Sep 2018

    Hello author, I read your article and find it very interesting and informative.
    I am definately looking forward to try out these recipies.


  5. Picsart on 11 Oct 2018

    Thanks for sharing amazing information


  6. videoder on 11 Oct 2018

    Nice Article Very Helpful ! Thanks for sharing ! Also check


  7. instapic on 11 Oct 2018

    very good and interesting, I appreciate your work.


  8. We had a potluck going ultimate night, and a part of our menu become a transport from Kenny Rogers. We got the cutting-edge, 1st baron beaverbrook Roast imparting in a fixed. It’s a whole hen with a gaggle of facets of our desire,


  9. HBO GO on 16 Apr 2019

    Thanks for sharing it i found it so amazing


  10. Offline Racing Games on 16 Sep 2019

    I personally like your post. You have shared good insights and experiences in this post. And If you are a gamer or like to interest play games like racing games and shooting games then Check out the complete list of the best offline racing games for your android mobile.


  11. 123Movies on 20 Jan 2020

    The content that you share with us is really informative and it gives us the knowledge of how things are. You should think about telling us something about 123Movies.


  12. watermarkly on 05 May 2020

    Create a Watermark for Your best attractive Images. Open your logo, make it white on a transparent background, and save as a PNG.

    When you’re on the go and want to safely share your photo on the web, your best bet is to add watermarks using a smartphone or tablet app.


  13. Thanks for sharing the excellent post. I really appreciate your work. Very useful and informative article.


Leave your comment