Kenny Rogers, Mungkin Bukan Untuk Aku

Half a Chicken

Semalam aku berkesempatan untuk meluangkan masa makan malam bersama isteri di Kenny Rogers, suatu restoran yang tidak pernah dikunjungi oleh aku mahupun dia. Tetapi memandangkan dia dah lama berhajat untuk belanja aku makan malam maka mengapa perlu aku tolak lebih-lebih lagi apabila majoriti makanan yang disediakan di Kenny Rogers (aku anti sayur dan buah-buahan).

Apa yang aku dapat rumuskan, selera aku dan isteri tidak sesuai untuk Kenny Rogers. Bukan hal kos untuk satu set makan malam tetapi mungkin lebih kepada cara penyediaan makanannya yang membuatkan cepat kenyang dan rasa sedikit mual, jangan tanya sebab mengapa kerana aku bukan pakar dalam hal ini. Apa-apa pun, sila kunjungi laman Flickr aku untuk melihat seluruh set Dinner @ Kenny Rogers.

Share

7 Responses

  1. Mohd Ismail on 25 Mar 2008

    hehe.. ko pun rasa gitu, aku ingat aku sorang.. aku baru cuit sikit ayam tu itu hari, aku da rasa macam kenyang dek kerana aku melantak add on dulu.. hehe


  2. crynn on 30 Mar 2008

    Lepas ni cari Pizza Huts cari sup mushroom dgn deli wing pon dah rasa cukup tuk memuaskan perut aku ni.


  3. Wow..this is a nice and yummy recipes so thanks for sharing


  4. my assignment help on 19 Sep 2018

    Hello author, I read your article and find it very interesting and informative.
    I am definately looking forward to try out these recipies.


  5. Picsart on 11 Oct 2018

    Thanks for sharing amazing information


  6. videoder on 11 Oct 2018

    Nice Article Very Helpful ! Thanks for sharing ! Also check


  7. instapic on 11 Oct 2018

    very good and interesting, I appreciate your work.


Leave your comment