Selamat “Belated” Lahir

Terlupa aku nak sertakan koleksi gambar makan tengahari bersama rakan-rakan sekerja aku pada 3hb April yang lalu. Tidak banyak gambar yang dapat aku sertakan kerana malang sekali pada hari itu aku terlupa untuk mengecas bateri kamera digital aku. Inilah antara dua kelemahan utama kamera Canon IXUS 75 iaitu tiada indicator untuk status bateri. Sesi makan malam bersama isteri tidak dapat disertakan kerana memang tiada gambar yang diambil, tambahan pula first time merasa candle-light dinner dalam rumah sendiri.
Lihat Set penuh Birthday Lunch @ Nandos One Utama.

Share

2 Responses

  1. Bat on 08 Apr 2008

    Hepi belated besday Miki. Owh, Nabil Feisal pun ada.

    Owh, aku dah jual IXUS 70 aku.


  2. crynn on 10 Apr 2008

    Kenapa dijual IXUS ko tu bat? Nak beli D-SLR ke plak ni?


Leave your comment